یونولیت

یونولیت

یونولیت

یونولیت

  • ۰
  • ۰

خبری که روز گذشته در تارنما معماری نیوز با قضیه "ممنوعیت استفاده از سیستم گرمایش از کف" درج شد، واکنش‎های اکثری را در پی داشت که حکایت از ناراحتی‎های اشخاصی از ارتقا دور اندیشی مردم دارد . 


این واکنش‎ها تا به آنجا رسید که بعضا ، مدیران وب سایت را تهدید به تلافی نمودند . از آنجا که رسالت خبری ارزشی فراتر از این گونه مسائل دارااست مدیران این وبسایت با تصمیم شورای سیاستگذاری ، در مبادرت متهورانه‎ خبری دیگر در همین مضمون را اعلام نمودند . 


این خبر نشان‎دهنده ممنوعیت به کار گیری از بلوک‎های پلی‎استایرین و یونولیتی برای قالب بندی سقف‎ها است . 


بر شالوده این خبر راءس تحقیقات و موسسه استاندارد هنوز این جور از عایق‎بندی را در ساختمان مورد تأیید قرار نداده‎اند . به عبارتی دیگر موسسه استاندارد ‏و تحقیقات صنعتی جمهوری اسلامی ایران و هم مرکز پژوهش ها ساختمان و مسکن به دلایلی که بیش از هر چیز به حیث می‎رسد قابل اشتعال بودن این بلوک‎های یونولیتی و هم مواد زیان آور شیمیایی به کار رفته در آن می باشد هیچ‎گونه استانداردی را برای این محصول تعریف نکرده می باشد . 


و این در حالی میباشد که کالا فوق به راحتی در سراسر سرزمین خرید و فروش شده و شرکت‎های اکثری با تبلیغات زیاد اقدام به فروش این محصول نموده و چه بسا در نمایشگاه های صنعت ساختمان نیز حضور چشمگیری دارا هستند . 


فروش این فرآورده نیز مصداقی به حضور مافیای صنعتی در حوزه ساختمان مرزو بوم دارااست و گشوده هم پای وزارت مسکن و شهرسازی را به فی مابین می‎کشد و این نماد تعجب را به ذهن متبادر می‎سازد که به چه دلیل وزارت آرامبخش و شهرسازی هیچ واکنشی در این خصوص از خود نشان نمی‎دهد و چرا سکوتی بحث‎برانگیز اختیار کرده می باشد . 




احتمالا 

بتوان با این ظاهر فریبی که وزارت آرامبخش صرفا به تیتر یک اهرم سیاست‎گذار می باشد ، بدون صدا این وزارتخانه را توجیه کرد ولی برای اداره نظام مهندسی، شهرداری و دیگر دستگاه‎های نظارتی چه توجیهی می‎توان آفرید؟ 

چرا 

سازمان نظام مهندسی در مقابل تخلفات بارز صنعت ساختمان کشور‌ایران سکوتی تلخ را گزینش کرده و به این تمامی قانون‎شکنی و با جان مردمان بازی کردن هیچ واکنشی نشان نمی‎دهد؟ 

مگر نه این میباشد که بخشنامه نام برده به صراحت غیرمجاز بودن و ممنوع بودن این بلوک‎های سقفی را اعلام کرده، پس چرا کماکان شاهد استعمال از این عایق حرارتی هستیم . چرا مهندسان ناظر جلوی به کارگیری از بلوک‎های استایرین را در ساخت‎وسازها نمی‎گیرند . 

احتمالا در مقابل این تمامی لب فروبستن‎ها بتوان تنها یک چیز را اعلام کرد : واقعاً پول مهمتر میباشد یا شرافت حرفه‎ای؟ 

از سازمان نظام مهندسی بگذریم، چرا شهرداری به تیتر مهم ترین اجراکننده نظارت بر ساخت‎وسازها جلوی این قبیل محصول ها خطرآفرین را نمی‎گیرد . 


مگر خیر این میباشد که شهرداری‎ها برای صادر شدن پایان‎کار باید آغاز از سالم ساختمان مطمئن باشد، پس چرا ناظرین شهرداری به رغم مشاهده این بلوک‎ها در سقف منازل باز نیز به سازندگان پایان فعالیت را می‎دهند و امر توقف تولید را صادر نمی‎نمایند . 


و یک چرای بزرگ‎تر که به نوعی تمامی مسئولین و دستگاه‎های ذی‎ربط صنعت ساختمان را در بر می‎گیرد و آن جای خالی یک محاسبه توانمند و اهرم‎های نظارتی در صنعت ساختمان جمهوری اسلامی ایران هست که تأکیدی به حضور پوشالی دستگاه‎های کنونی نظارتی این حوزه از صنعت می باشد . 

یونولیت

و 

اما سخن آخر: چرا 

ابلاغ یک راستی می‎تواند این تمامی واکنش‎های خصمانه در پی‎داشته باشد ؟ مگر غیر از آن میباشد که انگیزه اصحاب رسانه ، آگاهی چکیده و واضح سازی جهت تسریع در خدمتگذاری برای آسایش و رفاه مردمان عزیز کشورمان می‌باشد ؟

  • ۹۷/۰۹/۱۵
  • uonolit uonolit

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی